Van een verrassing gesproken: Koen Wauters, Gert Verhulst en Danira Boukhriss Terkessidis presenteren samen nieuwe show
COS
Van een verrassing gesproken: Koen Wauters, Gert Verhulst en Danira Boukhriss Terkessidis presenteren samen nieuwe show
Foto: VTM

Er werden zopas nieuwe Vlaamse mediaprijzen het leven ingeroepen. Koen Wauters, Danira Boukhriss Terkessidis en Gert Verhulst zullen op 28 januari 2023 de 'Kastaars!' presenteren.

'Kastaars!' wordt hét feest van de Vlaamse mediacontent, waarbij de Vlaming beslist: welke radio-, televisie- en onlinetalenten wil hij bekronen? Welke verhalen hebben het afgelopen jaar het meest beroerd? Welk programma of online format moet absoluut in de bloemetjes worden gezet?

Het Vlaamse publiek kan in verschillende categorieën stemmen op zijn favoriet. Daarnaast bepaalt een negenkoppige jury, onder leiding van juryvoorzitter Luc Appermont, de winnaars in drie andere categorieën. Deze categorieën en de genomineerden worden op 9 januari bekend gemaakt. Vanaf dan kan er gestemd worden. 

"Heerlijk dat we met deze nieuwe mediaprijzen het geweldige talent uit Vlaanderen in de schijnwerpers kunnen zetten!", zeggen presentatoren Gert Verhulst, Koen Wauters en Danira Boukhriss Terkessidis. "Een kastaar: dat is een deugniet, een kanjer. En die kanjers, die hebben we in overvloed."

"Daarom eren deze prijzen al het goeds van het afgelopen jaar, uit de volledige Vlaamse mediasector. Online, televisie en radio, alle formats maken kans. En het beste nieuws: je kan zelf stemmen op jouw favorieten. Zo kies jij wie er in de bloemetjes wordt gezet en wie zichzelf een jaar lang een Kastaar mag noemen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.