The Masked Singer Valt Danira Boukhriss Terkessidis hier door de mand over 'The Masked Singer'-deelname?
COS
Valt Danira Boukhriss Terkessidis hier door de mand over 'The Masked Singer'-deelname?
Foto: Photonews

De mannen zijn in de meerderheid in 'The Masked Singer'. Na het vertrek van Mummie blijven alleen Raaf en Foxy Lady nog over om het vrouwelijke geslacht te vertegenwoordigen.

Bij Foxy Lady is er al enkele weken één hoofdverdachte: Danira Boukhriss Terkessidis. Zelfs de speurders verdenken dat de Eén-presentatrice. Voor Danira zijn de verdenkingen niets nieuws. Elk jaar hebben kijkers namelijk het vermoeden dat Danira in een van de pakken zit.

"Vorig jaar was iedereen zeker dat ik Schorpioen was. Nu hebben ze mij al in Soaperstar gezien, ze hebben mij al bij Vlinder gezegd. Nu is het bij Foxy Lady ook. Ik heb elk jaar opnieuw dezelfde miserie", lacht ze bij HLN Showbits. Stiekem vindt ze het wel leuk dat mensen haar verdenken.

Robotjes

Danira geeft ook toe dat ze haar de vorige jaren altijd hebben gevraagd, maar dat er één ding is wat haar tegenhoudt: het pak. "Ik weet van de Robotjes hoe leuk, maar ook hoe heftig het is. En ik heb zo'n zware claustrofobie. En het is dat pak-gegeven dat mij zo hard tegenhoudt, dat ik nog altijd twijfelende ben."

Het is wel beangstigend, zeker als je zo'n figuur bijna van het podium ziet vallen. "Dat moet wel eng zijn, hè", probeert de Showbits-reporter Danira uit haar tent te lokken. "Is er iemand van het podium gevallen? Is het waar? Oei, wie dan?", houdt Danira zich van de domme. 

"Nee, voilà, dat zou ik ook voorhebben. Ik ben al superlomp zonder pak, dus met pak, dat loopt niet goed af", reageert ze. Dat Danira doet alsof ze niet weet dat Foxy Lady bijna van het podium viel, maakt haar volgens ons des te meer verdacht. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.