Boer Zkt. Vrouw Twijfel slaat toe bij Cathy in 'Boer zkt Vrouw': Boerin gaat confrontatie niet uit de weg
COS
Twijfel slaat toe bij Cathy in 'Boer zkt Vrouw': Boerin gaat confrontatie niet uit de weg
Foto: VTM

Afgelopen zondag zagen we in 'Boer zkt Vrouw' hoe Cathy haar zes mannen onderwierp aan een dansles. Die zou het voor haar makkelijker moeten maken om een besluit te nemen.

De salsa-initiatie moest Cathy helpen om een keuze te maken. Maar of dat gelukt is, is nog maar de vraag. "Het dansen heeft voor mij veel verwarring gebracht. Ik ben nog wat zoekend in wat ik moet gaan kiezen straks", zegt ze.

Ze is vooral beginnen twijfelen aan de oprechtheid van Kenny. "Mijn eerste gevoel is dat ik hem heel graag zou meenemen naar de boerderijweek, maar ik weet echt niet: is Kenny hier om lol te maken en ambiance te brengen of is die echt hier voor mij. Dat is niet duidelijk."

Cathy gaat de confrontatie niet uit de weg. "Ik ben een beetje in de war. Met welke intentie ben jij hier?", vraagt ze aan Kenny. "Je bent de sfeermaker. Je doet me ook keivaak lachen. Ik zou je graag meenemen in de rest van de boerderijweek, maar ik was nog aan het twijfelen."

Kenny geeft aan dat hij zich al heeft kunnen vrijmaken op het werk. Dat bewijst voor Cathy dat hij het toch meent. Ook Björn, met wie het meteen goed klikte, mag zich voorbereiden aan een gesprek. Cathy wil absoluut zeker zijn dat hij klaar is voor een serieuze relatie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.