Tristan uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ zet zijn moeder voor het blok: “Zal je nooit spontaan doen”
COS
Tristan uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ zet zijn moeder voor het blok: “Zal je nooit spontaan doen”
Foto: Instagram/VTM

Tristan gaat in ‘Boer Zkt. Vrouw’ op zoek naar een partner. Hij is de eerste mannelijke kandidaat die op zoek gaat naar een man.

Tristan krijgt enorm veel reacties op zijn deelname en niet alleen van mogelijke partners. “Ik kan je honderden berichten laten lezen van jongens die mij bedanken omdat ik meedoe aan ‘Boer Zkt. Vrouw’, en ik ben er eigenlijk ook wel trots op dat ik de eerste homo in het programma ben”, vertelt hij in Dag Allemaal.

“Maar ook naar de ouders van die jongeren toe is dit een hele mooie boodschap: schaam je niet, het is geen taboe meer, kom er gewoon voor uit dat je kind homo is”, treedt Tristans mama Mireille hem bij.

Zelf schaamde Tristans mama zich naar eigen zeggen nooit voor zijn geaardheid. “Maar je zal ook nooit zomaar spontaan tegen iemand zeggen dat ik op jongens val”, meent Tristan. Dat weerlegt z’n mama.

“Maar nadat Tristan het ons had verteld, heb ik wel nog twee of drie maanden gewacht voor ik het tegen de familie zei. Tegen mijn verwachtingen in kreeg ik héél positieve reacties. Mijn moeder zei meteen: ‘En wat dan nog?’ Dat maakte mij zo gelukkig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.