Tinne Oltmans zou haar opleiding zo overdoen: “Maar was niet de leukste periode van mijn leven”
COS
Tinne Oltmans zou haar opleiding zo overdoen: “Maar was niet de leukste periode van mijn leven”
Foto: Instagram

Tinne Oltmans zal in het najaar in de huid van Lisa kruipen in de gelijknamige telenovelle van VTM. Ze heeft er een drukke periode opzitten met de opnames van de serie en haar nieuwe film 'Misfit 3'.

Tinne Oltmans besliste in het vijfde middelbaar musicaltheater te studeren. Haar hogere studies zette ze verder in Tilburg. “Toen ik was toegelaten, was het niet eng, maar dacht ik eerder ‘wauw’”, vertelt Tinne in ‘De Zomer Van’ op VTM.

“Het was wel overweldigend. De opleiding is heel hard. Mensen kraken je echt. Ze kraken je werk af. Ze proberen je persoonlijkheid eruit te halen om het dan tot iets nieuws op te bouwen”, blikt ze terug. “Ik heb heel veel geleerd op school en zou het zo opnieuw doen. Maar het was niet te leukste periode van mijn leven.”

In het eerste jaar twijfelde Tinne daardoor of ze de opleiding zou verderzetten. “Maar door mijn liefde voor het vak ben ik het wel blijven doen. Ik heb wel echt moeten vechten en mij moeten bewijzen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik niet mijn eigen ding kon doen en mocht doen en dat ik daardoor mezelf ook niet kon ontplooien.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.