VTM

Tinne Oltmans viert einde van telenovelle 'Lisa' met complete metamorfose

door: COS
Tinne Oltmans Lisa
Afbeelding bron: VTM

'Lisa' loopt bijna op z'n einde. Alle opnames zijn intussen achter de rug. De uitzendingen lopen wellicht nog tot net voor de zomervakantie.

Tinne Oltmans kroop in januari 2021 voor het eerst in de huid van het titelpersonage in de VTM-telenovelle 'Lisa'. Na bijna drie jaar op de set, is het nu tijd voor nieuwe dingen. En daar hoort een nieuwe look bij.

Enkele maanden geleden vroeg Tinne haar volgers al om inspiratie. "Dus... wat gaan we doen met mijn haar na 'Lisa'? Drop the pictures", schreef de actrice en zangeres op Twitter. Tinnes fans stelden pastelroze voor. Vandaag blijkt Tinne het advies niet te hebben opgevolgd.

Tinne liet kapper Jochen Vanhoudt de nieuwste haartrend 'reverse money pieces' uitproberen. "De typische lichte lok rond het gezicht wordt in een donkere of felle kleur gestoken", zegt de BV-kapper. "Bye bye Lisa", knipoogt hij.

De meningen zijn alvast verdeeld. "Waaauw, love it!", klinkt het enerzijds. "Gedurfd, maar zeker niet mooi. En zowel deze comment hierboven als haar laatste interview geven mij het gevoel dat ze blij is van Lisa af te zijn. En dat is jammer", klinkt het nog.

Jochen neemt het voor haar op. "Helemaal niet, maar normaal veranderde ze erg vaak van look maar nu mocht het 3 jaar niet en was ze erg blij eens te kunnen experimenteren zoals ze vroeger constant deed...", legt hij uit.