Lisa Tinne Oltmans doet opvallende uitspraak over einde van telenovelle 'Lisa'
COS

VTM maakte deze week verrassend nieuws bekend. In 2024 mogen we een gloednieuwe telenovelle verwachten, met Camille Dhont in de hoofdrol.

Met 'Sara', 'LouisLouise' en 'Ella' had VTM de voorbije jaren al enkele succesvolle telenovelles. Ook 'Lisa', dat in tegenstelling tot de traditionele telenovelle, al toe is aan een vierde seizoen, doet het bijzonder goed op de zender.

Met het nieuws over de telenovelle met Camille Dhont, lijkt er ook wel slecht nieuws te komen. VTM zal toch nooit twee telenovelles tegelijkertijd uitzenden? 'Lisa' zal dus toch tot een einde komen.

Hoelang 'Lisa' nog verder zal gaan? Daar lijkt zelfs de cast nog niet van op de hoogte. "Ik heb geen idee. Ik denk dat het na dit seizoen stapt. Maar ja, dat dacht ik bij dat eerste seizoen ook wel", zegt Tinne Oltmans (Lisa) bij HLN Showbits.

"Maar momenteel is dat wel het vooruitzicht, dat wat we nu aan het opnemen zijn, dat dat het laatste seizoen zou zijn. Tenzij ik binnenkort terug eens een mailtje krijg. Ik weet het niet", aldus Tinne Oltmans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.