The Masked Singer Tine Embrechts lijkt 'The Masked Singer'-deelname Guga Baúl zelf te verklappen door dit te zeggen
COS
Tine Embrechts lijkt 'The Masked Singer'-deelname Guga Baúl zelf te verklappen door dit te zeggen
Foto: VTM

Toen het masker van Flamme Fatale vrijdag werd afgenomen in 'The Masked Singer', waren veel kijkers niet verrast. Al weken lang was Tine Embrechts dé hoofdverdachte.

Na de ontmaskering zorgde Niels Destadsbader voor een verrassend moment in 'The Masked Singer'. De presentator besloot om met zijn gsm Guga Baúl op te bellen.

"Ik had er nu wel niet over nagedacht dat Niels Laurent er nog zou bij betrekken. Dus ik schrok wel toen hij zei: 'Zullen we even Laurent bellen?' Live in die show", zegt Tine Embrechts in 'Behind The Mask'.

Veel kijkers zijn ervan overtuigd dat Guga ook in 'The Masked Singer' zit als IJskoning. "Als Guga niet meedeed, zouden ze dit nooit doen", klinkt het op Twitter. Ook in de 'Behind The Mask'-aflevering van IJskoningin zou het een grappig beeld kunnen opleveren.

Gespeeld jaloers

Tine houdt de lippen natuurlijk stijf op elkaar, maar een uitspraak in 'Behind The Mask' lijkt haar te hebben verraden. "Ik denk dat zij dat nog leuker vonden dan ik", zegt ze over het telefoongesprek.

"Niels zo van: 'Ik ga met jouw madam naar de sauna.' En dan die van mij die zo wat gespeeld jaloers is van thuis uit." Het feit dat ze vindt dat ze 'van thuis uit' moet toevoegen aan haar uitspraak, doet ons onze wenkbrauwen toch enigszins fronsen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/liliwatchestv/status/1497321582255087618

https://twitter.com/janthans/status/1497321824664752128

https://twitter.com/taerashbag/status/1497321899507945474

Meer nieuws

Meer nieuws

.