'The Voice Kids'-fans uiten massale verontwaardiging: "Dit vind ik echt niet kunnen"
COS
'The Voice Kids'-fans uiten massale verontwaardiging: "Dit vind ik echt niet kunnen"
Foto: VTM

'The Voice Kids'-fans keken met z'n allen uit naar een nieuwe aflevering op vrijdagavond. Jammer genoeg is er vanavond echter geen nieuwe aflevering.

"Vanavond geen aflevering van 'The Voice Kids' want we moeten de Rode Duivels aanmoedigen! Volgende week zijn de coaches terug, beloofd", klinkt het op de sociale media van VTM. Vanavond speelt België een EK-kwalificatiematch tegen Oostenrijk.

Het is zeker niet de eerste keer dat een VTM-programma moet wijken voor de Rode Duivels. Toch klinkt ook nu weer massale verontwaardiging op sociale media. "Alles moet altijd wijken voor sport terwijl er genoeg sportzenders zijn. Niet iedereen is daarin geïnteresseerd", klinkt het.

"Dit vind ik echt niet kunnen. Er zijn zenders genoeg voor de voetbal en ze moeten het weeral op VTM uitzenden", zegt iemand. "Zo jammer dat 'The Voice Kids' moet wijken voor voetbal", vindt nog een fan. "Al die VTM-zenders en nergens een plaatsje", merkt iemand op.

"Waarom hebben jullie meerdere zenders? Je kan die stomme voetbal ook uitzenden op VTM 2 in plaats van de mensen te kloten. Maandag ook al", verwijst iemand naar de match van maandag tegen Zweden. Op maandag krijgen we dus geen nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.