Suikerspin zingt laatste noten in ‘The Masked Singer’: “Alles deed pijn”
COS
Suikerspin zingt laatste noten in ‘The Masked Singer’: “Alles deed pijn”
Foto: VTM

Net voor de grote finale was het de beurt aan Suikerspin om ‘The Masked Singer’ te verlaten. Enkel Karen Damen kon raden wie achter het masker zat.

Volgens een regeringsbron zouden prins William en zijn vrouw Kate Middleton de koningin hebben overtuigd om Andrew aan te pakken, nadat zijn vriendschap met de van kindermisbruik verdachte miljardair breed werd uitgesmeerd in de media. Naar verluidt zou prins Andrew door alle berichten in het vizier zijn gekomen van de FBI, Scotland Yard en de geheime diensten in Frankrijk.

“William is ervan overtuigd dat de monarchie zal vallen, als Andrew publiekelijk wordt blootgesteld als pedofiel”, klinkt het. “En het idee beangstigt ook Kate. Ze wil Andrew niet meer in de buurt van haar kinderen, of één van de andere kinderen binnen de koninklijke familie.” Ook prins Charles was het er meteen mee eens dat zijn broer moest vertrekken. “Ze benaderden Hare Majesteit samen, die met tegenzin instemde om Andrew te verbannen om het welzijn van familie te beschermen.”

“Door Andrew naar Bermuda te sturen hoopt de koninklijke familie dat ze nieuwe, vunzige details van zijn banden met Epstein kunnen vermijden of op zijn minst minimaliseren”, aldus de regeringsbron. “Maar ik vermoed dat prins Andrew de gerechtigheid niet zal kunnen ontlopen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.