The Masked Singer Straffe ontdekking moet 'The Masked Singer'-fans hoofdverdachte doen schrappen: "Hij kan het niet zijn"
COS
Straffe ontdekking moet 'The Masked Singer'-fans hoofdverdachte doen schrappen: "Hij kan het niet zijn"
Foto: VTM

'The Masked Singer' loopt stilaan op z'n einde. Nog vijf figuren zijn in de running: Champignon, Raaf, Foxy Lady, Hippo en Tovenaar.

De identiteit van sommige figuren blijft voor heel wat 'The Masked Singer'-fans nog steeds een groot mysterie. De afgelopen weken leken steeds meer mensen Champignon op het spoor. Miguel Wiels wordt op basis van de tips weer veelvuldig genoemd.

Toch lijken fans Miguel weer te mogen schrappen. "Miguel Wiels kan Champignon niet zijn, want 'Even tot hier' wordt op zaterdag om 14.00 uur in Nederland opgenomen. Maar volgende zaterdag is 'The Masked Singer in Concert' om 15.00 uur, dus dat zou niet kunnen", merkt een kijker op.

"Lap!", klinkt het teleurgesteld. Al laten sommige fans Miguel nog niet los. "Ik heb al zitten denken dat iedereen het nog kan zijn, zelfs Jan Kooijman als Hippo die op dat moment een ballet heeft. Als de maskers nog niet af gaan, dan zingen ze voor een keer niet live. Wie zal het doorhebben?", klinkt het.

"Uiteindelijk, als vrijdag Champignon niet ontmaskerd is, kunnen ze zaterdag eender wie in het kostuum steken en de liedjes op voorhand opnemen", merkt nog iemand op. "Dat zou wel echt bedriegen zijn. Ik denk dat als iemand die nog niet ontmaskerd is, ze die gewoon niet op de affiche zouden zetten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.