VTM

Straffe hint doet 'The Masked Singer'-kijkers conclusie trekken: "Deze actrice is Miss Poes"

door: COS
Miss Poes in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Bijna twee miljoen kijkers zijn weer helemaal in de ban van 'The Masked Singer'. Al twee Masked Singers werden ontmaskerd: Yanina Wickmayer als Roos en Erik Van Looy als Radijsje.

Bij wie een ontmaskering waarschijnlijk nog een hele tijd zal duren, is Miss Poes. Zij zong afgelopen vrijdag opnieuw de pannen van het dak met haar cover van 'Driver's License'. Ze wordt zelfs al getipt als een van de mogelijke finalisten. 

Maar wie is die Miss Poes toch? Emma Bale, Zita Wauters of Ella Leyers, zoals de meeste speurders denken of zitten de kijkers op een verkeerd spoor? Volgens enkele kijkers alvast wel. Na een opvallende tip in het filmpje is het voor een paar kijkers duidelijk: "Miss Poes is Tinne Oltmans, de actrice die 'Lisa' speelt."

De meest in het oog springende hint volgens een opmerkzame kijker: een map met daarop de woorden 'marketing portfolio' en daaronder een sticker van Lisa Simpson. Als Lisa was ze bovendien tweede keuze van Jonas en Tinne nam deel aan 'Steracteur Sterartiest'.

"Je zou weleens helemaal gelijk kunnen hebben", klinkt het. "Super denkpiste! Ik kan ze wel volgen", zegt nog een kijker. "Is ook mijn verdachte. Te veel tips leiden naar haar", vindt iemand. "Nu begin ik echt te twijfelen!" Toch zeggen ook veel kijkers: "Ik zou haar stem uit duizenden kunnen herkennen." En dat is bij velen niet het geval.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Miss Poes met 'Marketing Portfolio'
Afbeelding bron: VTM