The Masked Singer Stephanie Planckaert reageert nadat ze verdacht wordt in 'The Masked Singer'
COS

Tientallen namen passeerden al bij de speurders van 'The Masked Singer'. In de derde aflevering werd Stephanie Planckaert voor het eerst genoemd.

In 'The Masked Singer' maakte een Flamme Fatale vorige week haar intrede. Deze week kwam er nog een nieuwe vrouwelijke Masked Singer in de wedstrijd: Schorpioen.

Met 'S&M' zorgde Schropioen meteen voor een knallende start van de show. De speurders waren meteen onder de indruk. En het raden kon dan ook meteen echt beginnen. De conclusie was al snel: het is iemand die gewend is om in de spotlights te staan.

Kate Ryan, Astrid Coppens en Stephanie Planckaert waren voorlopig de gokjes van het speurderspanel. In de guessing game wordt ook gedacht aan Astrid Coppens, Stephanie Planckaert en Danira Boukhriss Terkessidis.

Stephanie keek zelf ook naar 'The Masked Singer' en lijkt het alvast grappig te vinden dat ze genoemd wordt. Dat laat ze weten via een foto op Instagram Stories. Of ze daadwerkelijk Schorpioen is, daar zullen we een van de komende weken achter komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.