Stephanie Planckaert doet bijzondere ontdekking bij Jacques Vermeire: "Hij stond erop"
COS
Stephanie Planckaert doet bijzondere ontdekking bij Jacques Vermeire: "Hij stond erop"
Foto: VTM

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire kregen in 'Eenmaal Andermaal' op VTM de hulp van Stephanie Planckaert en Kim Van Oncen. De heren konden voor het laatst hun budget voor de finale verhogen.

Jacques Vermeire heeft een goed contact met Eddy Planckaert, maar ontmoette Eddy's dochter Stephanie Planckaert nog niet eerder. Tot zij hem op zijn zoektocht vergezelde in 'Eenmaal Andermaal' op VTM.

Stephanie beleefde een erg leuke tijd met Jacques. Dat laat ze weten op Instagram. "Ik mocht op schattenjacht met de meest charismatische, grappige en bekwame Jacques Vermeire", schrijft Stephanie.

Ze heeft ook een bijzondere ontdekking gedaan bij de entertainer. "Als we samen op het voetpad liepen stond hij erop dat ik nooit aan de kant van de weg stapte. Dan weet je het", schrijft een ontroerde Stephanie.

Met de hulp van Stephanie verpletterde Jacques zijn concurrent Axel. Axel en Kim boekten namelijk 470 euro winst, maar Jacques en Stephanie deden het een stuk beter met 1440 euro. De finale van 'Eenmaal Andermaal' wordt een nek-aan-nekrace.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CXdsN4koky3/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.