Stef Wauters is vastberaden: “Dat moeten ze me niet vragen”
COS
Stef Wauters is vastberaden: “Dat moeten ze me niet vragen”
Foto: Photonews

Stef Wauters zal vanaf zaterdag de interlands van de Rode Duivels aan elkaar praten. Voor Stef, die ooit sportjournalist was, wordt het een fijn weerzien.

VTM heeft Stef Wauters gevraagd of hij het zag zitten om als host op te treden tijdens de interlands van de Rode Duivels. “Ze wilden een andere sfeer creëren, weg van het Champions Leaguemagazine, een programma voor een breder publiek”, vertelt Stef in De Morgen. “Ik heb toegezegd omdat ik hier niet anders ga doen dan thuis: naar het voetbal kijken en met vrienden napraten over de match.”

Stef ziet zijn nieuwe avontuur absoluut niet als een carrièreswitch. “Ik heb met mijn bazen afgesproken dat ik het gewoon naast mijn job als nieuwsanker doe. Dus tot een uur of acht zit ik op de set van ‘VTM Nieuws’. Daarna neem ik de lift naar het gelijkvloers.”

“Ik weet dat ik weleens heb gezegd dat ik niet graag op tv kom, maar daar bedoel ik mee dat ze mij niet moeten vragen voor andere programma’s die niks te maken hebben met mijn werk. Wie wil nu de Rode Duivels niet doen?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.