Stef Wauters mag op VTM speciaal programma presenteren
PMN
Stef Wauters mag op VTM speciaal programma presenteren
Foto: VTM

Stef Wauters mag na het nieuws en de omkadering van de wedstrijden van de Rode Duivels, nog een extra programma voor zijn rekening nemen bij VTM.

Op woensdag 2 juni geeft VTM ons om 20.40 uur een unieke blik achter de schermen van het trainingscomplex van de Rode Duivels in Tubeke. Hosts Stef Wauters en Jan Mulder ontvangen enkele van dé top-Duivels en hun bondscoach Roberto Martínez voor een ultieme vooruitblik naar de twee interlands op eigen bodem en op het EK zelf. 

Tijdens de special gaat Guga Baúl ook op stap met de kok van de Rode Duivels, die er dagelijks in de potten roert, en krijgt Vlaanderen een exclusieve blik achter de schermen van het trainingscenter. Zo komen ze onder andere te weten waar het elftal traint en hoe hun slaapkamers eruit zien. 

“We kunnen lang en exclusief praten met dé topduivels en hun bondscoach, op een zucht van het Europees Kampioenschap waar het allemaal moet gebeuren”, geeft Stef zelf met wat meer duiding. 

“Hoe groot is de honger? En hoe groot het vertrouwen na alweer een vlekkeloze kwalificatiecampagne? Raakt Axel Witsel nog klaar? En wat verwachten zij van de supporters?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.