Stef Wauters legt Erika Vlieghe het vuur na aan de schenen met omstreden vraag
COS
Stef Wauters legt Erika Vlieghe het vuur na aan de schenen met omstreden vraag
Foto: Photonews

Dat het einde van de coronacrisis nog niet in zicht is, weet zowat iedereen. Ondertussen wordt gezocht naar de oorzaak van de toename van de coronabesmettingen.

Ruben Van Gucht zou een betere verloning willen hebben, maar dat werd door de entourage van Jacques Vermeire dan weer geweigerd. Het werd tijdens De Lichtfeesten in Reet duidelijk dat er wat aan de hand was.

Jacques Vermeire trad op zonder Ruben. "Ik denk dat er zo'n 80 procent voor Jacques en zo'n 20 procent voor Ruben", reageert Lichtfeestencoördinator Dieter Wilssens in Dag Allemaal. "Dat Ruben er niet was, daar zaten Jacques en zijn manager mee verveeld."

Uiteindelijk heeft z'n manager Thomas Lowette de plaats van Ruben ingenomen. "Een goeie oplossing, zo bleek. De mensen hebben twee uur amusement gekregen", zegt Dieter.

Volgens de laatste geructhen zou Ruben Van Gucht ook op de Lichtfeesten aanwezig geweet zijn tijdens op het optreden van Jacques. "Ik heb dat ook gehoord, ja, dat Ruben er was. Dat vond ik wel straf. Maar ik weet het dus niet zeker. Die avond liepen er ook 20.000 mensen rond in Reet, hé."

Meer nieuws

Meer nieuws

.