VTM

Stef Wauters krijgt heel wat kritiek over zich heen: “Het interesseert geen kat!”

door: COS
Stef Wauters
Afbeelding bron: VTM

Sinds enkele maanden bespreekt Stef Wauters met Jan Mulder, Marc Degryse en een bekende gast de voetbalmatchen van de Rode Duivels. Woensdag ontving Stef Niels Destadsbader.

Die kreeg het op sociale media hard te verduren. Ook Stef Wauters krijgt heel wat kritiek over zich heen. Hoewel Stef zijn start in de media in de sportjournalistiek kende, trekken enkele Twitteraars zijn deskundigheid in twijfel.

“Net wanneer je denkt dat het niveau niet lager kan zakken schakelen we over naar de VTM-studio met topanalisten Stef Wauters en Niels Destadsbader”, schrijft Andreas. En ook Claire vindt het maar niks: “Terug naar de VTM-studio alsof de eerste helft nog niet erg genoeg was.”

Onemanshow

Ook Stefs enthousiasme valt niet in goede aarde. “Kunnen jullie Stef Wauters zeggen dat België-Zwitserland geen kat interesseert en dat hij niet moet doen alsof het de finale van de wereldbeker is”, luidt Freds vraag aan VTM.

“Aangezien Stef Wauters zijn gasten nooit laat uitpraten, kan hij er eigenlijk beter een onemanshow van maken in zijn living, toch?”, vindt Tom.