Stef Wauters is het écht niet eens met felle kritiek: Hij neemt duidelijk besluit
PMN
Stef Wauters is het écht niet eens met felle kritiek: Hij neemt duidelijk besluit
Foto: VTM

Stef Wauters verzorgt de omkadering van de wedstrijden van de Rode Duivels. Maar er komt nu heel wat kritiek op dat programma. Kijkers zijn het niet eens met wat er allemaal gebeurd.
 

De commentaren die het programma kregen waren niet min. “Dit is seksisme”, klinkt het. En ook “laag gebrek aan analyse”.

Bij de laatste interland van de Rode Duivels was Julie Van Den Steen op bezoek. Ze moest ook met een Rode Duivel in een ijsbad kruipen. “Ze wordt herleid tot een groupie”, waren kijkers scherp.

Stef Wauters is het niet eens met die kritiek. “In totaal gaven we meer dan 22 minuten uitleg en interviews”, weerlegt hij in Het Nieuwsblad.

“Bij de Champions League op VTM 2 gaan de analyses dieper, maar bij de matchen van de Rode Duivels mikken we breed. Het hele gezin moet meegenieten.”

Een wijziging van het format komt er niet. “Alles blijft hetzelfde: Jan Mulder en Marc Degryse zijn onze vaste analisten, de derde stoel is voor een BV. Dat kan ook een vrouwelijke analist of een speelster van onze Red Flames zijn. We sluiten niemand uit.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.