Boer Zkt. Vrouw Stef uit 'Boer zkt Vrouw' in tranen: "Ik wou het niet erger maken dan het was"
COS
Stef uit 'Boer zkt Vrouw' in tranen: "Ik wou het niet erger maken dan het was"
Foto: VTM

Zondag is er de laatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw'. Zes maanden na de opnames nodigt Dina Tersago de boeren en hun uitverkorenen uit voor een stand van zaken.

Het was niet altijd rozengeur en maneschijn in dit heftige seizoen van 'Boer zkt Vrouw', met enkele plotse vertrekken, verrassende keuzemomenten en spraakmakende romantische trips. Over dat laatste kan Stef jammer genoeg maar al te goed meepraten.

Stef moest aan het einde van de romantische trip toegeven aan Leen dat hij geen gevoelens voor haar had. Na de trip bleef Stef toenadering zoeken. "Ik heb dat gewoon goed bedoeld. Ik wou het niet erger maken dan het was", vertelt Stef in de reünieaflevering.

Troost

Leen vertelt dat ze nog een tijdje hoop gekoesterd heeft. Voornamelijk door de berichtjes die ze nog kreeg. "Maar dan begin je erover na te denken en besef je: Stef is gewoon een keivriendelijke. Die doet echt alles om lief te doen. Dat kan soms ook verkeerd opgevat worden, dat je denkt: hij is hier aan het spelen."

Stef krijgt het plots heel moeilijk. "Ik voel mezelf ook wel heel schuldig hoe het allemaal gelopen was. Ik wou gewoon een troost zijn voor haar", legt hij uit. De berichtjes waren nooit om te spelen. "Die intentie zat ook nooit in die berichten. Maar ik was wel bezorgd en wou ook wel weten hoe het met haar was."

Meer nieuws

Meer nieuws

.