VTM

Stan Van Samang doet onthulling: "Ja, ik zit in dat pak in The Masked Singer"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Stan Van Samang doet een onthulling. Hij geeft toe dat hij deelneemt aan 'The Masked Singer'.

Stan Van Samang laat weten dat hij duiker is in 'The Masked Singer'. "De eerste keer dat ik mijn naam hoorde dacht ik: shit! Meteen door de mand gevallen", verklapt Stan aan Het Laatste Nieuws. 

"Maar er ging ook veel lieve woorden mee gepaard, dus dat deed wel deugd. Ik heb al voor groter publiek gestaan, maar het is niet simpel, want je zit in zo’n bokaal te zingen! Ik kan je verzekeren, ik heb wat afgezweet. En ik was heel nerveus.”

Is Stan dan duiker? Nee, dat is helemaal nog niet zeker. Ook Giovanni Kemper beweert inmiddels is dat hij duiker is. “Hallo allemaal, de duiker hier!", zegt hij. "Ik ben zo blij dat ik het eindelijk mag toegeven. Jullie vinden dat toch niet erg, he? Jullie waren me toch al op het spoor."

"Nee, ik ben Duiker"

"Ik weet dat sommigen van jullie dachten aan Stan Van Samang of Mathieu Terryn, maar nee, ik ben de Duiker. Vrijdag mag ik nog één keer in mijn duikerspak kruipen en voor jullie zingen. Dan gaat definitief mijn masker af.”

En alsof dat nog niet genoeg is, claimt ook Ian Thomas dat hij Duiker is. "Handen in de lucht als jij wist dat ik de Duiker was”, steekt hij van wal.

“Ik heb vaak Giovanni Kemper of Stan Van Samang gehoord, maar dat maakt het alleen maar leuker, natuurlijk. Vrijdag ga ik nog een laatste keer alles geven voor jullie! En proficiat aan de mensen die doorhadden dat ik het was!” 

Stunt van VTM

Als een kandidaat zich verraadt wacht hem of haar een strenge boete. Dus stel dat één van hen Duiker is, moeten ze een strenge boete betalen.

Dat zal nu niet het geval zijn. Het is namelijk een stunt van VTM. Vrijdag is er immers de grote finale van 'The Masked Singer'.