Staf Coppens ziet zijn dochter Nora weer veranderen: "Zoveel onzekerheid"
PMN
Staf Coppens ziet zijn dochter Nora weer veranderen: "Zoveel onzekerheid"
Foto: Instagram

Het was voor Staf Coppens en zijn gezin meer dan ooit een feestweek. Er was natuurlijk Kerstmis maar er was ook de verjaardag van zijn dochter Nora.
 

Pommeline reageerde erg verrast wanneer ex-lief Fabrizio in een net pak opdaagt. “Ga jij straks nog trouwen misschien?”, klonk het in ‘Celebs gaan daten’. De toon is meteen gezet wanneer Pommeline zo ver mogelijk van haar ex neerploft in de zetel en Fabrizio onmiddellijk zijn jasje moet uitdoen omdat hij het zenuwachtig warm krijgt, weet Het Nieuwsblad.

“Ik voelde mij niet meer gewaardeerd. Ik ging van ‘droomvrouw’ naar stuk vuil en ik heb dat echt niet zien aankomen”, vertelt Pommeline in een poging uit te leggen waarom ze nog zo afziet van de breuk. “Wij zitten bij een weddingplanner terwijl je al bij een ander zat. Je geeft me een puppy voor mijn verjaardag en exact een week later laat je me vallen”, vertelt de blondine zichtbaar geëmotioneerd.

“Je hebt me in een droom doen geloven en dan heb je me alles afgepakt, dat deed heel veel pijn Fabri”, besluit Pommeline.

Meer nieuws

Meer nieuws

.