Staf Coppens tot tranen toe geroerd: "Dat doet me wel iets, amai"
COS
Staf Coppens tot tranen toe geroerd: "Dat doet me wel iets, amai"
Foto: VTM

De eerste Zweedse zomer van Staf Coppens en zijn gezin is achter de rug. En dat betekent meteen ook het einde van het tweede seizoen van 'Camping Coppens'.

In de laatste aflevering van 'Camping Coppens' blikken Staf Coppens en zijn vrouw Monique van der Velden terug op hun eerste zomer op de camping.

"Verkopen we de boel of doen we door?", grapt Staf. "We gaan verder. Het is leuk, toch", reageert Monique. "Ja, maar het is wel harder dan we gedacht hadden, toch?"

Het had nog moeilijker kunnen zijn, als ze Anders (de vorige campingeigenaar, red.) niet hadden gehad. Hij stond Staf en Monique bij waar nodig en heeft nog een cadeautje voor zijn nieuwe vrienden, een Noors mes.

"Om te zeggen dat ik onder de indruk ben van hoe jullie de camping hebben gerund", klinkt het bij Anders. "Ik had verwacht dat ik jullie veel meer zou moeten helpen. Maar de beste manier is dat je fouten maakt en daaruit leert."

"Het betekent heel veel voor mij. Dat doet me wel iets, echt waar. Amai", geeft een geëmotioneerde Staf toe. "Ik ben er blij om, echt waar. Dat is toch het mooiste geschenk wat die mens voor ons doet gewoon. Hadden we hem niet gehad..."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.