VTM

Staf Coppens neemt drastisch besluit na voorval met zijn moeder: “Komt hard aan bij de kindjes”

door: PMN
Staf Coppens
Afbeelding bron: Photonews

Staf Coppens heeft een grote droom. Hij wil met zijn gezin een camping starten in Zweden. De tv-maker trok met zijn gezin naar ginder.
 

Ook de moeder van Staf vertoefde in Zweden. Maar afgelopen week maakte hij zich veel zorgen om zijn moeder.

“Wanneer ik samen met mama terug rij van de ijsbaan waar de kids trainen, wijst ze me er al enkele keren op dat ze zich wat slap voelt”, legt Staf uit in Het Laatste Nieuws. 

“Misschien heeft ze een kleine appelflauwte, ik weet het niet, maar het lijkt me dat het steeds erger wordt. Ze begint te zweten en ademt steeds sneller. Ik maak me zorgen. Ik rij wat sneller en de weg lijkt plots eindeloos.”

Staf contacteert zijn huisarts en die wil dat zijn moeder ginds een bloedstaal laat nemen. “Maar omdat mama geen inwoner van Zweden is en er geen Zweedse arts is die haar behandelt, gaat de bloedafname niet door. Oei , wat als er iets ergers aan de hand is en we dat mislopen door af te wachten?”, luidt het bij Staf.

"Ik begrijp echt het verdriet van de kinderen"

Hij besluit dat het beter is als zijn moeder terug naar België keert om zich deftig te laten onderzoeken. “Het nieuws komt hard aan bij de kindjes. De volgende dag al staan we vertrekkensklaar. De traantjes vloeien rijkelijk als mijn mama Beau en Nora knuffelt. “

Ook Staf keert even mee terug naar Tremelo. “Ik beloof de kinderen dat ik mama in Tremelo afzet en dan onmiddellijk rechtsomkeer maak, meteen naar huis! Ik begrijp het verdriet van de kinderen, de voorbije maanden hebben ze hun portie afscheid nemen wel gehad.”