Staf Coppens moet traantje wegpinken door Nora en Beau Coppens
COS
Staf Coppens moet traantje wegpinken door Nora en Beau Coppens
Foto: VTM

Fans van Staf Coppens en zijn gezin kregen onlangs te special 'Camping Coppens - Kerst in het Hoge Noorden' te zien op VTM. Ook deze week staat er een special op de planning.

De nieuwjaarsspecial 'Camping Coppens - Nieuw Jaar Nieuwe Voornemens' toont ons hoe Staf Coppens en zijn gezin klinken op het nieuwe jaar. Aan de hand van een terugblik op het voorbije hectische jaar probeert het gezin voornemens te bepalen voor elkaar om het jaar goed te starten.

"Samen met jullie wil ik terugblikken op een zalig, maar zot jaar. Om er meteen ook enkele goede voornemens aan vast te hangen", steekt Staf van wal. Maar goede voornemens maken om het jaar te beginnen… dat is blijkbaar niet zo evident bij de familie Coppens.

Staf heeft alvast een aantal goede voornemens verzameld die het gezin onderling moet verdelen. “Als de meerderheid stemt dat dat voornemen bij jou moet komen, dan moet dat ook zo gebeuren. Degene die de voornemens écht niet wil en die ze dus weigert, moet een straf doen."

Naar goede gewoonte lezen Nora en Beau Coppens ook een nieuwjaarsbrief voor. Die zorgt bij papa Staf voor traantjes. Dat en nog veel meer zien we woensdag 5 januari om 20.30 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.