VTM

Staf Coppens maakt zich zorgen om Beau en Nora: "Ga het daar moeilijk mee hebben"

door: COS
Camping Coppens met Staf Coppens en zijn gezin
Afbeelding bron: VTM

Staf Coppens en zijn gezin wonen nu al meer dan een jaar in Zweden. Ze mogen zich stilaan klaarmaken voor een tweede campingzomer. 

Voorlopig is er voor Staf Coppens en Monique Van der Velden nog tijd om van elkaar en van hun kinderen te genieten. En dat doen ze, want binnen enkele maanden is het weer alle hens aan dek voor de tweede zomer op Camp Grinsby.

Na vorige zomer heeft Staf zich voorgenomen om meer tijd vrij te houden voor Beau en Nora. Het is mooi om te zien hoe belangrijk hij het vaderschap vindt. Toch maakt het hem ook angstig.

"Ik ben er zelfs een beetje bang voor, omdat ik dat zo graag ben", zegt Staf in Het Laatste Nieuws. "Mijn kinderen zijn jonge tieners en dan begint het loslaten: ik denk dat ik het daar moeilijk mee zal hebben. Ik heb ze zo graag bij mij."

Beau is ondertussen al veertien en begint te puberen. "Het gaat al eens over vriendinnetjes en onze gesprekken zijn dieper. En tegelijk kwam ineens het besef: het is jaren geleden dat ik nog eens een boekje heb voorgelezen voor het slapengaan", aldus Staf Coppens.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!