Staf Coppens heeft groot nieuws: "Maar ik heb er al spijt van"
COS
Staf Coppens heeft groot nieuws: "Maar ik heb er al spijt van"
Foto: VTM

Staf Coppens zien we momenteel drie keer per week op televisie. Hij is te zien in 'De Verraders', 'The Big Bang' en 'Camping Coppens: Home Sweden Home'.

Drie jaar geleden gooiden Staf Coppens en zijn gezin hun leven drastisch om. Ze lieten alles achter in België en trokken naar het noorden. Ze verhuisden naar Zweden en openden er een camping: Camp Grinsby. 

In de winter genieten Staf en zijn gezin van rust en de prachtige Zweedse natuur. In de zomer is het alle hens aan dek op de camping. Het drukke leven op de camping lijkt alvast heel goed te zijn voor Stafs fysiek.

Voor 'Het Lichaam van Coppens' gingen Staf en broer Mathias Coppens al eens de uitdaging aan om zo snel mogelijk een sixpack te creëren. Die verdween in de jaren die volgden weer, maar Staf staat momenteel weer zienbaar scherper.

Dat blijkt een opvallende reden te hebben. "Ik ben aan het trainen voor de Marathon des Sables in november", zegt Staf in Story. "Ik heb zulke uitdagingen nodig om een doel te hebben. Maar ik heb er al wat spijt van, want mijn knieën doen pijn."

Het gaat om de Halve Marathon des Sables in Jordanië. Die vindt plaats tussen 4 en 10 november. Staf zou er zomaar Sean Dhondt tegen het lijf kunnen lopen. Die doet immers ook mee met vriendin Maithé Rivera.

Vorig jaar namen Natalia en haar partner Frederik deel aan de HMDS. Het werd een onvergetelijke ervaring voor het koppel. Frederik ging in de woestijn namelijk op één knie voor de zangeres. Natalia zei natuurlijk volmondig 'ja'!

Meer nieuws

Meer nieuws

.