Staf Coppens gelooft het haast niet: “We zijn aan een ramp ontvlucht”
COS
Staf Coppens gelooft het haast niet: “We zijn aan een ramp ontvlucht”
Foto: Photonews

Staf Coppens trok onlangs met zijn gezin naar Zweden. Ze zullen er binnenkort een camping uitbaten en een tv-programma opnemen.

De opnames van ‘Studio Stan’ vielen midden in de periode dat Stan Van Samang oververmoeid was door de onderbroken nachten met Lenny. “Maar toen was ik redelijk oké, hoor”, zegt Stan. “Ik sliep in Malmédy, waar de studio was, en kon dus eindelijk een paar nachten doorslapen. Voor mij kwam dat perfect uit, voor Barbara was het toen veel zwaarder. Niet genoeg slapen, dat hakt er echt in. Misschien was ik door de vermoeidheid soms iets sneller geëmotioneerd, maar dat was goed voor het programma. En hey, de volgende gaat keigoed slapen! Ik hoop het zó hard...”

Lenny is nu twee jaar en slaapt nog altijd niet door. “Lenny houdt vol, wat ook een mooie eigenschap is”, lacht Stan. “Vannacht ben ik opgestaan om 1 uur, om half 3, om 4 uur… En toch is hij géén huilbaby, of beter -peuter. Overdag is hij meestal een heel vrolijk manneke. Hij heeft gewoon energie te veel. Vanmorgen om zes uur stond hij naast zijn bed te wachten, daar kruipt hij dus al gewoon uit. Barbara en ik houden ons hart vast. Hopelijk krijgt hij het grendeltje van het veiligheidshek aan de trap nooit los.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.