Staf Coppens emotioneel in Zweden: "Als je dit niet meer hebt in het leven, dan stopt het"
COS
Staf Coppens emotioneel in Zweden: "Als je dit niet meer hebt in het leven, dan stopt het"
Foto: VTM

Na 'Villa Zuid-Afrika: Kerst onder de evenaar' krijgen we nu ook een kerstspecial van 'Camping Coppens'. Staf Coppens en zijn gezin heten ons weer welkom in Zweden met 'Camping Coppens - Kerst in het Hoge Noorden'.

In 'Camping Coppens - Kerst in het Hoge Noorden' nemen Staf Coppens en zijn gezin ons mee op een tripje met de sneeuwscooter. De setting zorgt zelfs voor een emotionele reactie bij Staf.

"Schat, als er een hemel bestaat, dan denk ik dat die er zo uitziet", zegt hij wanneer de zon prachtig over het sneeuwlandschap schijnt. "Ik word daar zo blij van, echt waar", zegt hij.

"Moet je wenen?", vraagt Monique zich af. "Nee. Dit is toch waar het leven om gaat. Dat is toch verwondering. Als je dit niet meer hebt in het leven, als je hier niet door verwonderd kan zijn, dan stopt het", zegt Staf terwijl hij toch een traantje wegpinkt. 

Bij Monique zullen we ook een emotionele reactie zien. Staf heeft namelijk de grootste verrassing voor haar in petto: de komst van haar zus Ines. We zien het allemaal woensdag 29 december om 20.35 uur bij VTM.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.