Lisa Staat mysterieus nieuw personage uit verleden van Jonas kersverse relatie met Lisa in de weg?
COS
Staat mysterieus nieuw personage uit verleden van Jonas kersverse relatie met Lisa in de weg?
Foto: VTM

Na een korte winterslaap zijn Lisa, Jonas, Katja en co vanaf maandag 21 februari terug. Het nieuwe seizoen belooft ons alvast nog meer intriges.

Met nóg meer spanning, een resem dramatische gebeurtenissen én een nieuw gezicht dat voor heel wat beroering zal zorgen belooft ook het derde seizoen van de telenovelle de fans van 'Lisa' op hun wenken te bedienen. 

Aan het einde van het vorige seizoen verklaarden Lisa en Jonas elkaar eindelijk hun liefde. Maar zal hun sprookje blijven duren? De liefde tussen de kersverse tortelduifjes wordt in het nieuwe seizoen namelijk stevig op de proef gesteld wanneer plots een geest uit Jonas zijn verleden opduikt.

Mysterieuze geest

De mysterieuze 'geest' heet Olivia en wordt vertolkt door radio-dj Anushka Melkonian. Anushka maakt met 'Lisa' haar acteerdebuut en zal als Olivia de vaste cast van de telenovelle vervoegen.

"Olivia maakt zich weinig zorgen over de toekomst en doet waar ze zin in heeft. Maar, ze heeft tegelijk veel interne struggles die ze zo ver mogelijk probeert weg te duwen. Al komen ze doorheen dit seizoen wel bovendrijven", aldus Anushka. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.