Familie Staat er te gebeuren in 'Familie': Ferme opdoffer voor Mieke, het gaat helemaal mis met Veronique
PMN
Staat er te gebeuren in 'Familie': Ferme opdoffer voor Mieke, het gaat helemaal mis met Veronique
Foto: VTM

De fans van 'Familie' kunnen nauwelijks wachten tot maandag. Er staat ook deze week weer heel wat te gebeuren.

'Primo' komt met een vooruitblik. Dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'.

Mieke voelt zich meer en meer het vijfde wiel aan de wagen. Ze probeert de grenzen met Sam duidelijk af te bakenen. De spanning tussen hen is voelbaar.

En dan lopen de gemoederen tussen Mieke en Sam op. Mieke is woest op haar. Niko vindt echter dat ze zich moet excuseren. Maar Mieke vindt dat geen goed idee.

Vanessa en Zjef proberen haar te laten inzien dat ze zich te hard opstelt. Jelle vindt dat Louise de confrontatie met Raven moet aangaan. Hijzelf doet een onaangename vaststelling...

Louise vreest dat Raven te veel hooi op zijn vork neemt. Katrien wil Jans familie leren kennen. Zjef en Rudi hopen op een betere sfeer in huis, maar Niko blijft kwaad op Mieke vanwege haar negatieve houding tegenover Sam.

Raven is doodop en nerveus. Veronique krijgt een nieuwe angstaanval. Ze kan niet meer verder. Ze is helemaal op en wil dat de situatie stopt.

Lars doet zijn best om haar op te vangen, maar hij zit er zelf ook door. Hij krijgt een onverwacht telefoontje. Raven krijgt een weerslag na zijn optreden en speelt open kaart met Lars.

Jamila wordt uitgenodigd voor een gesprek met een modellenfotograaf. Intussen zet Lars alles op alles om te verhinderen dat Veronique bekentenissen aflegt bij de politie. Alfons kan een gesprek met Karin niet langer uitstellen.

Jelle is bang om Jamila te verliezen. Zij heeft op haar beurt een moeilijke boodschap voor Jelle. Mieke krijgt een opdoffer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.