Speuren naar 'The Masked Singer'-deelnemers al begonnen voor Andy Peelman: "Dat maakt je verdacht!"
COS

Deze week werd aangekondigd dat Jens Dendoncker Niels Destadsbader zal vervangen bij 'The Masked Singer'. Het derde seizoen van het VTM-programma mogen we komend voorjaar verwachten.

In het filmpje waarin Jens Dendoncker werd voorgesteld als de nieuwe presentator van 'The Masked Singer', werd ook duidelijk dat Julie Van den Steen en Andy Peelman alvast opnieuw van de partij zullen zijn. Toen Andy vrijdagochtend langskwam bij Qmusic, werd het nieuwe seizoen al even besproken.

"Zijn de opnames al begonnen?", vraagt Kamal Kharmach zich af. "Nee, maar kijk. Voilà, dat maakt u al verdacht, mottigen beer", reageert Andy plots. "Wij weten van niks. Jullie zijn hier nu met drie naar mij aan het kijken", zegt de 'Lego Masters'-presentator, helemaal paranoïde. 

Kamal vroeg het zich eigenlijk om een bijzondere reden af: "Ze hebben mij nog niet gevraagd om in de jury te zitten. Eerder dat", zegt hij. "Ja, Kamal, ik vind toch ook wel dat het er dik op ligt", zegt Dorothee Dauwe.

"Het begint al, dat stom spelletje", zegt Andy. Die lijkt het zich al te beklagen dat hij opnieuw heeft toegezegd. "Ik kan toch niet meedoen met 'The Masked Singer'? In welk pak pas ik? Da's toch duidelijk. 'Wie zit er achter de Olifant?'", lacht Kamal.

https://www.instagram.com/reel/CjIS46yjVXe/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.