'Special Forces'-medewerkers schetsen vernietigend beeld over Georges-Louis Bouchez: "Wilde op z'n wenken bediend worden"
COS

Nadat we vorige week al afscheid moesten nemen van Francesco Planckaert, verlieten deze week 2 rekruten 'Special Forces: Wie Durft Wint'. Deze week zwaaiden Georges-Louis Bouchez en Nick Bril af.

Terwijl sterrenchef Nick Bril het VTM-programma verliet uit schrik voor een knieblessure, was daar bij MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez geen sprake van. Hij besefte dat hij zich niet genoeg had voorbereid en wou het team niet nog meer belasten.

Niet alleen zijn mederekruten, maar ook medewerkers van 'Special Forces: Wie Durft Wint' hebben zich geërgerd aan de politicus. "Van bij de aanvang van de reis werd duidelijk dat de man op z’n wenken bediend wilde worden. Hij had zelfs iemand mee om z'n valiezen te dragen", klinkt het in Dag Allemaal.

De rekruten werd ook gevraagd om gsm's achterwege te laten. "Dat was voor hem blijkbaar onmogelijk. Een woordvoerder hield hem continu op de hoogte van allerhande politieke ontwikkelingen. Zo zet je je meteen buiten de groep, natuurlijk. Eerlijk? Die was beter af zonder hem."

Meer nieuws

Meer nieuws

.