Spanningen lopen hoog op in 'B&B zoekt lief': "Ik kan het niet meer aan"
LHX
Spanningen lopen hoog op in 'B&B zoekt lief': "Ik kan het niet meer aan"
Foto: VTM

Eén van de vrijgezelle B&B-uitbaters die in 'B&B zoekt lief' naar een man op zoek gaat, is Nele. Het is voor haar een bijzonder lastig parcours.

Tussen Nele en Nikolaas loopt het bijzonder stroef in 'B&B zoekt lief'. Zo draaide een akkefietje over handdoeken vouwen al uit op een stevige discussie. Uiteindelijk ziet ze zich genoodzaakt om een moeilijke beslissing te nemen.

Ze besluit Nikolaas naar huis te sturen. "Het is te veel werk voor mij, het is te veel moeite", verklaart ze. "Ik wil niemand kwetsen, je bent een goede man. Maar ik heb genoeg geduld gehad en het is veel te vermoeiend voor mij. Ik kan het niet meer aan. We zitten niet op dezelfde golflengte."

Nikolaas vindt dat ze dat besluit wel héél snel genomen heeft, maar Nele houdt voet bij stuk. "In plaats van dat het verbetert, voel ik dat het slechter wordt", verdedigt ze zich.

Als Nikolaas zegt dat ze overdrijft, is het genoeg geweest voor haar. "Voilà, je hebt het weer niet begrepen", klaagt ze. "Kan je je inbeelden hoe vermoeiend dat is voor mij? Het zit me tot hier, het gaat niet. Ik ga me niet nóg een keer verantwoorden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.