Slecht nieuws voor Karen Damen en Andy Peelman? "Spelregels gebroken"
COS
Slecht nieuws voor Karen Damen en Andy Peelman? "Spelregels gebroken"
Foto: VTM

De opnames van het nieuwe seizoen van 'Het Jachtseizoen' zijn van start gegaan. Dat zullen de luisteraars van Qmusic geweten hebben.

"Ik heb bezoek in de studio gekregen en 't is echt onafgesproken, dit", klinkt het plots bij Vincent Fierens op Qmusic. "Andy Peelman en Karen Damen: hallo. Wat is er aan de hand? Jullie hebben een oranje overall aan."

"Wij zijn 'Het Jachtseizoen' aan het opnemen en wij moeten uit de handen blijven van de drie jagers", legt Karen uit. "Maar als die nu de radio hebben opstaan, dan weten die dat wij hier zijn, hè? Wij moeten maken dat we weg zijn."

"Binnen 50 seconden weten ze dat we hier zijn", zegt Andy. Dan krijgen Julie Van den Steen, Nora Gharib en Laura Tesoro hun locatie door.

Vincent komt meteen met een idee: "Wij hebben een stagiaire: Femke. Heb jij een rijbewijs?" Zij zorgt voor de redding. Karen stuurt achteraf nog een bedankje in Femkes richting: "Merci Femke!"

Iedereen is nu al benieuwd naar de aflevering. Maar er komt wel iemand met slecht nieuws: "Spelregels gebroken. Je mag enkel binnen in openbare gebouwen. Ook als je Andy Peelman of Karen Damen heet."

https://www.instagram.com/reel/CtMca3XuW_U/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.