Slecht nieuws voor Hanne Verbruggen van K3 in spetterende halve finale van 'The Voice Kids'
COS
Slecht nieuws voor Hanne Verbruggen van K3 in spetterende halve finale van 'The Voice Kids'
Foto: VTM

De ontknoping van The Voice Kids nadert. Samen met coaches Laura Tesoro, Duncan Laurence, K3 en Metejoor hebben de 16 halve finalisten een act in elkaar gestoken die hen hopelijk één van de 8 plekjes in de grote finale oplevert. 

De kandidaten zorgen voor een knaller van een halve finale die ook de coaches helemaal sprakeloos achterlaat. "We zijn zo verwend vanavond", klinkt het bij Laura Tesoro. "Wat gebeurt hier allemaal? Dit is niet normaal!", roept Metejoor. En ook Duncan hangt aan de lippen van de kandidaten. 

Vooraleer de kids het podium betreden, nemen de coaches hun eigen poulains mee op uitstap. Laura neemt haar team mee naar een fotoshoot, Metejoor organiseert een graffit-workshop en Duncan duikt met zijn halve finalisten de muziekstudio in om 'Arcade' op te nemen.

Team K3 neemt het team dan weer mee naar hun choreograaf. "Optreden is eigenlijk topsport", weet Hanne Verbruggen. 'Er is heel veel om aan te denken: er zijn camera’s, belichting, choreo maar ook gewoon zangtechnisch vraagt het heel veel van je lichaam. Het is iets wat veel mensen onderschatten."

Bij K3 zien we op vrijdag 20 mei een bekend beeld. Nadat Marthe tijdens de finale van 'K2 zoekt K3' niet fysiek aanwezig kon zijn door haar coronabesmetting, zat Hanne tijdens de opnames van ‘The Voice Kids’ in quarantaine. Haar zien we vrijdag dus op een gelijkaardig scherm als Marthe destijds. Alleen hoeft Hanne niet te dansen en zingen in haar woonkamer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.