Boer Zkt. Vrouw Showbizzwatcher trekt pijnlijke conclusie over ‘Boer zkt Vrouw’: “Jammere evolutie”
WVDS
Showbizzwatcher trekt pijnlijke conclusie over ‘Boer zkt Vrouw’: “Jammere evolutie”
Foto: VTM

Het programma ‘Boer zkt Vrouw’ is al toe aan het vijftiende seizoen. Dina Tersago probeerde de afgelopen negentien jaar al meer dan honderd boeren aan een partner te helpen. 

Ook dit seizoen werd er vastgehouden aan het ‘Blind Verliefd’-format. Niemand kreeg de boeren te zien voor de eerste afleveringen. “Wat wel opvalt, is dat het aantal inschrijvingen toch lijkt afgenomen”, merkt onze showbizzwatcher op. 

Ook opvallend: het ontbreken van de kenmerkende brieven. “Een jammere evolutie”, is een conclusie die onze expert trekt. “Het blijft natuurlijk allemaal wat afstandelijker. Zonder brieven is het ook voor de boeren zelf gissen naar wie er op de boerderij zal verschijnen.”

Daarnaast valt nog iets anders op. “We zien toch dat VTM de sensatie meer opzoekt. Dat zagen we al in de trailer van het programma. Het leek wel een dramaserie. “Ze hebben mijn hart gebroken”, klonk het onder meer.”

Verder stelden we onze showbizzwatcher nog de vraag of dit seizoen een even groot succes wordt als vorig jaar. En daar ziet ze toch wel een valkuil opdoemen. Bekijk de volledige Showbizzwatcher hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.