Showbizzwatcher trekt opvallende conclusie over ‘The Voice Kids’-finale

Het zesde seizoen van ‘The Voice Kids’ loopt bijna op z’n einde. Met nog acht sterke kandidaten in de running belooft het een razend spannende ontknoping te worden op vrijdag 27 mei. Onze showbizzwatcher Chloë kijkt alvast uit naar de finale.

In de halve finale zagen we een heleboel topfavorieten sneuvelen. Zo besloot Duncan Laurence besloot om toptalent Finn niet mee te nemen naar de finale. Hetzelfde lot was andere favorieten Samuel, Naomi en Zita beschoren. “Daar is bijzonder veel kritiek op gekomen van de kijkers. Veel mensen begrepen echt niet wat de coaches had bezield om hen niet mee te nemen.”

Het wordt sowieso een extra speciale overwinning. Voor eender welke coach wordt het namelijk de eerste overwinning. Metejoor en Duncan Laurence zijn natuurlijk nieuw, maar Laura Tesoro kon tijdens haar vorige drie seizoenen nog niet winnen en ook K3 moest de afgelopen twee seizoenen de duimen leggen voor Gers Pardoel en Sean Dhondt.

En wie gaat er volgens onze showbizzwatcher met de overwinning aan de haal? “K3 lijkt met Sien een heel grote kanshebber in het team te hebben. Maar het zou volgens mij wel eens kunnen dat team Duncan met de overwinning gaat lopen."

"Met Karista en Lina heeft Duncan namelijk twee ijzersterke kandidates, die zich allebei tot de topfavorieten mogen rekenen. Beiden worden ze al vergeleken met de grootste sterren: van Whitney Houston tot Beyoncé.”

Bekijk in onderstaande video hoe onze showbizzwatcher de finale van ‘The Voice Kids’ bespreekt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.