The Masked Singer Showbizzwatcher ontdekt verborgen hint in ‘The Masked Singer’: “Makers willen ons dit duidelijk maken”
WVDS
Showbizzwatcher ontdekt verborgen hint in ‘The Masked Singer’: “Makers willen ons dit duidelijk maken”
Foto: VTM

Op zaterdag staan heel wat figuren uit het huidige en vorige seizoenen van ‘The Masked Singer’ twee keer in het Sportpaleis. Maar eerst is er op vrijdag natuurlijk nog een aflevering mét een nieuwe ontmaskering. 
 

Voor onze showbizzwatcher bestaat er geen twijfel meer over enkele figuren, waaronder Raaf en daarvoor heeft ze een goede reden. “Eerder deze week werden de nieuwe coaches van ‘The Voice Kids’ aangekondigd: Pommelien Thijs en Coely. Dat VTM beroep doet op Coely om een van de nieuwe coaches te worden, is voor veel mensen toch een laatste bevestiging dat de zangeres meedoet aan het programma. Ook voor mij.”

Aanstaande vrijdag is er een bijzondere aflevering. Vijf figuren uit de afgelopen seizoenen keren terug naar het podium voor een duet met de top 5. En in die samenstellingen denkt onze showbizzwatcher een verborgen tip ontdekt te hebben.

“Miss Poes Camille Dhont zal een nummer zingen met Hippo, Wolf Kevin Janssens met Foxy Lady. Ridder Loredana zal dan weer het podium delen met Tovenaar, Raaf met Koningin Sandra Kim en Konijn Conner Rousseau met Champignon. Vooral die laatste vind ik wel een opvallende samenstelling. Zouden de makers ons duidelijk willen maken dat er ook bij Champignon een politicus achter het masker schuilgaat?” 

Een gedachte die onze showbizzwatcher al van de eerste aflevering niet kan loslaten. Verder vallen er volgens onze expert een aantal verdachten af bij de figuren van Champignon en Hippo, omdat bepaalde BV’s al andere verplichtingen hebben tijdens de Sportpaleis-shows. Bekijk de video om te weten te komen over wie het gaat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.