The Masked Singer Showbizzwatcher maakt zich straffe bedenking over deze hoofdverdachten in 'The Masked Singer'
COS
Showbizzwatcher maakt zich straffe bedenking over deze hoofdverdachten in 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vanavond staat de vierde show van 'The Masked Singer' op de planning. Groep 2 komt voor de tweede keer in actie. Tijd om de verdachten van onze showbizzwatcher op een rijtje te zetten.

Vorige week namen we afscheid van Kolonel Mops, ofwel Marc Coucke. Kosmos, Vlinder, Tovenaar, Foxy Lady, Minotaurus en Hippo strijden al zingend voor een plekje in de zesde show. Wie wordt vanavond ontmaskerd en wie kan zijn of haar identiteit nog een beetje langer verborgen houden.

Foxy Lady komt vanavond als eerste aan bod. Pommelien Thijs, Frances Lefebure en Danira Boukhriss Terkessidis zijn de topverdachten in de guessing game. Danira is ook onze hoofdverdachte. Of mogen we nog hopen op Linda Mertens? Al herkennen we Linda's stem na het eerste optreden niet helemaal.

Foxy Lady neemt het op tegen Minotaurus. Is het Alex Agnew, Tom Waes of Helmut Lotti? Alex behoort zeker tot onze verdachten. Al willen we Jan Van Looveren graag toevoegen aan het lijstje. En hoe geweldig zou het zijn als Gunther Levi plots vanonder het masker verschijnt?

Leading ladies

Bij Tovenaar komen hoofdverdachten Maksim Stojanac, Metejoor en Duncan Laurence voor ons niet in aanmerking. Het kan bijna niet anders dan dat Aaron Blommaert onder het mysterieuze pak schuilgaat. Bij Kosmos horen wij - net als veel kijkers - Siska Schoeters. Of is het misschien Lies Vandenberghe?

Is Vlinder Belle Perez, Zita Wauters of Anouk Matton? Wij horen het stemgeluid van Anouk. Hippo verdeelt 'The Masked Singer'-kijkers nog steeds. Is het nu een vrouw of een man? Wij horen toch echt een man. Ian Thomas is een goede optie. Of zou het Average Rob kunnen zijn? Vorig jaar was hij al verdacht, maar Hippo lijkt groter dan Rob.

Komen we nog even terug op verdachten Danira voor Foxy Lady en Siska voor Kosmos, dan moeten we opmerken dat het onwaarschijnlijk lijkt dat beide dames zouden deelnemen. Zou VRT echt twee van haar leading ladies aan de concurrentie uitlenen? 

Meer nieuws

Meer nieuws

.