Showbizzwatcher heeft heel onaangenaam nieuws voor Jacques Vermeire en zijn gezin
COS
Showbizzwatcher heeft heel onaangenaam nieuws voor Jacques Vermeire en zijn gezin
Foto: VTM

Nooit zou hij camera's toelaten in zijn privéleven, maar Jacques Vermeire is dan toch overstag gegaan. Na 'Château Planckaert', 'De Verhulstjes' en 'Expeditie Gooris' is er binnenkort ook 'De Vermeires'.

Speciaal voor 'De Vermeires' gaan de deuren van Jacques Vermeires villa in Keerbergen open, en mag zowat alles gefilmd worden. Zoon Maxime Vermeire komt na zijn stukgelopen relatie terug thuis wonen, terwijl zus Julie Vermeire ver van huis is nu ze in Kortrijk woont met vriend Laurins Dursin.

De afgelopen maanden werden Jacques en zijn gezin op de voet gevolgd door een cameraploeg. Vanaf 18 februari bieden Jacques, Julie, Laurins en Maxime elke zaterdagavond om 20.20 uur een exclusieve inkijk in hun privéleven op VTM.

De Vermeires hopen natuurlijk op even mooie kijkcijfers als de Planckaerts en de Verhulstjes, maar dat lijkt absoluut niet makkelijk te worden. VTM heeft de familie Vermeire absoluut geen gunst gedaan door het programma op zaterdag te programmeren.

Op zaterdag kunnen we sinds afgelopen zaterdag naar 'The Greatest Dancer' kijken op Eén. Het dansprogramma haalde meteen mooie cijfers met meer dan 700.000 geïnteresseerden. Daarnaast is er op zaterdag natuurlijk ook de liveshow van 'Big Brother' die voor enige concurrentie zorgt. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.