Showbizzwatcher heeft groot nieuws over toekomst ‘Liefde Voor Muziek’: Dit staat er te gebeuren
WVDS

‘Liefde Voor Muziek’ zit er alweer op. Deze week blikten Jaap Reesema, Metejoor, Günther Neefs, DAAN, K3, Portland en Stef Bos terug op de muzikale hoogtepunten van het voorbije negende seizoen. 

“Nog meer dan bij vorige seizoenen kon VTM een erg diverse groep samenstellen. K3 en DAAN die elkaars nummers zouden gaan coveren, daar kon niemand zich meteen iets bij voorstellen. Maar het heeft echt wel gewerkt”, besluit onze showbizzwatcher over het programma.

Vorig jaar was het een magere oogst qua nummers in de hitlijsten. Dat is ook dit jaar het geval, hoewel één artiest eruit springt: “De ‘Camille’ van dit jaar is Metejoor. Hij haalt de hitlijst twee keer. ‘Geef Licht’ stond één week op 46. ‘Laat ons een bloem’ staat momenteel wel op 5, een van de hoogste hitnoteringen van alle seizoenen.” 

Het negende seizoen is nu voorbij, en dan rijst de vraag: wat met een volgend seizoen? Dat komt er wel, maar: “Wat nog niet duidelijk is, is hoe dat er zal gaan uitzien”, maakte VTM al eerder duidelijk. Het tiende seizoen zou misschien wel iets speciaals kunnen worden. 

“De productie zou een ‘best of’-seizoen wel zien zitten. Daarin zouden artiesten uit de afgelopen negen seizoenen kunnen terugkeren. Denk aan Christoff, Belle Perez, Clouseau, Natalia, Regi, Willy Sommers of Camille. Een leuk vooruitzicht alvast”, vult onze showbizzwatcher aan.

Onze experte heeft het verder in ons gesprek ook nog over de revelaties van dit seizoen, ‘Liefde Voor Muziek’ LIVE en de kijkcijfers van het voorbije seizoen. Bekijk de video om alles te weten te komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.