Video Showbizzwatcher heeft een duidelijke boodschap voor ‘The Masked Singer’-makers: “Moeten ze de kandidaten voor waarschuwen”
Showbizzwatcher heeft een duidelijke boodschap voor ‘The Masked Singer’-makers: “Moeten ze de kandidaten voor waarschuwen”
Foto: VTM

Het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ kwam vrijdag tot een einde. Met Miss Poes oftewel Camille Dhont heeft Sandra Kim een waardige opvolgster gekregen. Maar werd dit seizoen eigenlijk even goed ontvangen als vorig jaar?   

Volgens onze showbizzwatcher Chloë alvast wel: "Net als eind 2020 stond ‘The Masked Singer’ elke vrijdag bovenaan op vlak van kijkcijfers. Het tweede seizoen hield tot wel 1,9 miljoen kijkers in de ban. De live kijkcijfers lagen dit seizoen zelfs nog iets hoger dan vorig jaar. De finale van het eerste seizoen haalde wel meer dan 2 miljoen kijkers. 

Het concept veranderde ietwat tegenover vorig jaar. Zo zorgden de 'twee foute en één juiste tip' voor frustraties bij de kijkers. Maar ook over 'Behind The Mask' zijn de speurders niet te spreken.

"In de eerste afleveringen waren de niet-ontmaskerde kandidaten soms echt gewoon té herkenbaar. Tine Embrechts konden we er bij Erik Van Looy zo uit halen en ook Loredana was eigenlijk best wel te herkennen", zegt Chloë daarover.

En zo zijn er nog dingen waar de makers van 'The Masked Singer' bij een volgend seizoen best over waken. Onze showbizzwatcher vertelt er alles over in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.