Video Showbizzwatcher doet merkwaardige vaststelling in zomerprogrammatie tv-zenders
Showbizzwatcher doet merkwaardige vaststelling in zomerprogrammatie tv-zenders
Foto: VTM

De zomer is van start gegaan en dat betekent meestal dat we veel herhalingen op televisie te zien zullen krijgen. In Nederland wordt dit stilaan een no-go, maar Vlaanderen volgt daarin nog niet helemaal.

Onze showbizzwatcher bekeek de zomerprogrammatie van de Vlaamse tv-zenders en kwam tot enkele vaststellingen. Vooral bij VTM wordt stevig ingezet op herhalingen. Zo zullen we afleveringen van ‘De Kotmadam’, ‘Liefde Voor Muziek’ en ‘Expeditie Gooris’ kunnen herbekijken.

Eén kiest natuurlijk voor dé klassieker: ‘F.C. De Kampioenen’. Het programma blijft dan ook bijzonder goed scoren met gemiddeld 600.000 live kijkers. Play4 zet dan weer uitsluitend in op herhalingen van ‘James De Musical’, ‘Huizenjagers’ en ‘De Verhulstjes.

Er is natuurlijk nog wel sprake van nieuwe programma’s. Zo gaat Eén de concurrentie aan met ‘Tien Om Te Zien’ met hun gloednieuwe muziekprogramma ‘Zomerhit’. VTM heeft intussen al ‘B&B zoekt Lief’ en ‘Spartacus Run’ gelanceerd. Daar komt binnenkort nog een nieuw seizoen bij van ‘Waarheid, Durven of Doen’ met Julie Van den Steen.

Bekijk de volledige analyse van onze showbizzwatcher in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.