The Masked Singer Showbizzexpert windt er geen doekjes om: "Dan mag VTM de deuren dichtdoen"
COS
Showbizzexpert windt er geen doekjes om: "Dan mag VTM de deuren dichtdoen"
Foto: VTM

'The Masked Singer' komt vrijdag tot een spetterend einde. In de finale komen we eindelijk te weten wie er al die tijd Champignon, Raaf en Tovenaar waren.

Het ontbrak 'The Masked Singer' dit jaar volgens velen toch een beetje aan écht straffe namen. Veel Masked Singers die zijn gepasseerd waren niet altijd even bekend bij het grote publiek. Maar is dat wel haalbaar, een Stromae en Angèle of zelfs een Harry Styles en Adele? 

"Je weet hoe de vergoeding van dat soort mensen wordt berekend. Bijvoorbeeld Koen Wauters zit erin. Die legt dan voor hoeveel hij het jaar ervoor gemiddeld verdiend heeft per dag en dat is de gage die ze krijgen", legt Mark Coenegracht uit in Mediawatchers.

"Dus niet iedereen krijgt evenveel. Of het voor dit programma zo is, weet ik niet", zegt de journalist. "Stel je maar een keer voor dat je de dagprijs van Stromae moet betalen gedurende twee maanden. Dan mag VTM de deuren dichtdoen."

Of het dan geen oplossing is om die er snel uit te krijgen? "Dat gaat zo niet. Als je zo'n A-lister hebt en je moet die wegens 'niet goed genoeg' er na één aflevering uitgooien, dan is je programma helemaal ongeloofwaardig", besluit de showbizzexpert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.