Sean Dhondt heeft een opvallende boodschap voor VTM over 'The Voice Kids'
COS
Sean Dhondt heeft een opvallende boodschap voor VTM over 'The Voice Kids'
Foto: VTM

In 'The Voice Kids' werd Karista onlangs uitgeroepen tot de winnares. In het najaar staat ons ook een nieuw seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' te wachten.

'The Voice Kids' kende dit seizoen een make-over. Laura Tesoro en twee derde van K3 was ook weer van de partij, maar met Julia Boschman, Metejoor en Duncan Laurence waren er drie nieuwe gezichten. Daardoor verdwenen ook enkele 'oude' gezichten.

Zo moest Sean Dhondt, die er sinds het begin van het programma bij was, plots vertrekken. Dat vertrek was niet zijn keuze, maar die van werkgever VTM. "Sean vond dat spijtig, ja. Want hij heeft 'The Voice' altijd heel graag gedaan", zei Seans vriendin Maithé Rivera eerder al in TV Familie.

Sean is niet bij de pakken blijven neerzitten en heeft weer een heleboel tv-projecten op de planning staan. "De meeste zijn nog een goed bewaard geheim, maar ik kan wel al verklappen dat ik het tweede seizoen van 'BV Darts' presenteer", zegt Sean aan Het Laatste Nieuws.

Voor werkgever VTM heeft Sean zelf ook nog wat te zeggen over 'The Voice van Vlaanderen', dat hij naast An Lemmens presenteerde, en 'The Voice Kids'. "Als ze me in het najaar terug zouden vragen voor 'The Voice' of 'The Voice Kids', dan zeg ik volmondig ja", aldus Sean Dhondt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.