BREAKING NEWS Sean Dhondt en Allison Scott maken einde aan hun huwelijk
PMN
Sean Dhondt en Allison Scott maken einde aan hun huwelijk
Foto: Photonews

Sean Dhondt en Allison Scott hebben besloten om een punt te zetten achter hun relatie. Dat nieuws raakte dinsdag bekend.

Sean Dhondt en Allison Scott zijn niet langer een koppel. Ze lieten zelf weten via hun Instagram dat ze een einde maken aan hun huwelijk.

"Na 10 jaar huwelijk hebben Allison en ik beslist om elk onze eigen weg te gaan. Met respect en liefde voor elkaar, want alle lief en leed dat we deelden, neemt niemand ons ooit nog af", schrijft Sean Dhondt.

Sean Dhondt raakte betrokken bij de zaak rond de gelekte naaktfoto's. Hij stuurde naaktfoto's van zichzelf door naar een onbekende vrouw.

Uiteindelijk bleek die onbekende vrouw een Gentse student te zijn die Sean in de val lokte. Een vriend van hem plaatste de beelden uiteindelijk op het internet.

Het was het begin van het einde voor hun huwelijk. Allison heeft Sean dat blijkbaar nooit kunnen vergeven. Ze vertrok meteen nadat de zaak aan het licht kwam naar de Verenigde Staten. Daar verbleef ze een half jaar. Sinds maandag is ze weer in het land.

Eerder zei Allison in het programma 'Kat Zonder Grenzen' dat Sean volwassen moet worden. "Mensen die zeggen dat dit geen bedrog is, omdat hij geen seks heeft gehad met een ander, kunnen oprotten. Dit is hònderd procent bedrog.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.