VTM

Schrikwekkende reacties nadat Gala ‘The Voice Kids’ gewonnen heeft: “En dat op een kind van 14 jaar, beschamend!”

door: PMN
Gala won het VTM-programma 'The Voice Kids'
Afbeelding bron: VTM

We hebben er even op moeten wachten, maar we hebben een winnaar. Gala mag zich een fiere winnaar noemen. Zij won vrijdagavond de finale van ' The Voice Kids'.

De finale had eigenlijk al eerder afgewerkt moeten worden, maar door de coronacrisis moesten de opnames stilgelegd worden. Uiteindelijk kon die finale toch doorgaan met Gala als winnares.

“Die Gala is helemaal mijn type niet”, lezen we bij de reacties op de sociale media. “Het was volgens mij al voorbestemd vanaf de eerste aflevering dat zij zou winnen. Er waren er ander die veel beter konden zingen, zoals bijvoorbeeld Max.”

Er is ook kritiek op het uiterlijk van Gala. “Dat is speciaal volk. Ze heeft een kledingcheque gewonnen maar daar gaat ze niet veel aan hebben. Gala en stijl, dat is geen goed huwelijk.”

"Kritiek geven op een 14-jarige, beschamend!

En zo gaat het nog wel even door. Er zijn ook kijkers die het allemaal choquerend vinden. “Dat zijn allemaal kinderen”, snoert men de mond. “Je gaat toch geen kritiek geven op een kind van 14 jaar?”

“Wie zoiets doet, moet zich diep schamen. Iedereen was vrijdagavond top. Gala won terecht maar eigenlijk zijn het allemaal winnaars.”