Sarah Pepels uit 'Liefde Voor Muziek' over Julia Boschman van K3: "Schept een band"
COS
Sarah Pepels uit 'Liefde Voor Muziek' over Julia Boschman van K3: "Schept een band"
Foto: VTM

Vanavond staat 'Liefde Voor Muziek' in het teken van de muziek van Portland. De groep van Jente Pironet gaat sinds enkele maanden verder zonder zangeres Sarah Pepels. 

"Praten over de reden achter mijn vertrek is nog altijd te pijnlijk en delicaat", zegt Sarah Pepels in Het Nieuwsblad. Over haar 'Liefde Voor Muziek'-collega's praten doet ze wel. 

Zo was Stef Bos volgens haar een soort vaderfiguur en was ze onder de indruk van de creativiteit en charisma van Daan. Het valt ook op dat Sarah, die vroeger naar eigen zeggen in de ban was van K3, het goed kan vinden met K3'tje Julia Boschman.

"Julia en ik waren de pupillen van de groep. Zij werd anderhalf jaar geleden voor de leeuwen gegooid in de mediawereld en ik had tot voor kort niet veel ervaring met camera's", legt Sarah uit in de krant.

"In onze aflevering gaan we samen naar een opvangcentrum voor verwaarloosde dieren. Het feit dat we dierenvrienden zijn, schept een band, maar we konden ook bij elkaar terecht als het moeilijker ging. Met Hanne en Marthe kon ik het ook goed vinden", benadrukt Sarah.

Meer nieuws

Meer nieuws

.