Sandra Kim heeft een verrassende mening over ontknoping van 'The Masked Singer'
COS
Sandra Kim heeft een verrassende mening over ontknoping van 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vrijdag viel het doek over het tweede seizoen van 'The Masked Singer'. Miss Poes, ofwel Camille Dhont, werd tot de winnares gekroond.

Voor veel kijkers en speurders was al na enkele weken duidelijk dat Miss Poes en Ridder - op basis van hun zangkwaliteiten - in de finale van 'The Masked Singer' hoorden. Die voorspelling werd werkelijkheid. 

De finale face-off werd ook uitgevochten door de twee nachtegalen. Loredana De Amicis moest tevreden zijn met de tweede plek, want uiteindelijk was het Camille Dhont die als Miss Poes de opvolgster werd van 'Koningin' Sandra Kim.

Sandra Kim heeft een duidelijke mening over de ontknoping van 'The Masked Singer'. "De beste voor mij!", reageert ze onder een Instagrambericht van Loredana. "Auguri bella (mooie wensen, red), Loredana."

Katerine Avgoustakis, die zelf verdacht werd bij Ridder, reageert: "Super gedaan! Ik wist het van het moment dat ik je zag bewegen, en zingen, jij nachtegaal!" Ook verdachte Ianthe Tavernier laat van zich horen: "Girl, you were on fire!"

"Zo goed gedaan! En wat een prachtige stem heb jij", laat Valerie De Booser nog weten aan de 2 Fabiola-zangeres. "Liefje! Zo goed gedaan", klinkt het ook bij Belle Perez.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CbQs6v_oRE7/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.